Schwedischer Unternehmenspreis, Galaabend Bayrischer Hof München
 
Ansök nu! Svenska Företagspriset 2022

Svenska Företagspriset syftar till att främja det tysk-svenska näringslivet och delas årligen ut av Svenska Handelskammaren i Tyskland, Business Sweden och Svenska ambassaden. Priset delas ut i kategorierna stora företag, medelstora företag och nykomlingar på den tyska marknaden.

För andra gången kommer även utmärkelsen för tyska investeringar i Sverige att delas ut. Ett pris för strålande och exemplariska investeringar av tyska företag i Sverige, som understryker den särskilda kopplingen och samarbetet mellan de två länderna.

All information om ansökan och kriterier finns här. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2022. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på Handelskammarens kansli.

Prisutdelningen äger rum den 17 november 2022 som en del av en festlig gala i Berlin. Anteckna datumet redan nu och ta gärna en titt på föregående års pristagare och -utdelningar.

Till toppen