Kostnadsfritt kontor i Malmö i tre månader

I Malmö erbjuder nu Embassy House, Invest in Skåne, PropTech Sweden och Smarter Mobility en unik möjlighet:

Tillgång till ett fullt utrustat kontor för upp till tre personer i upp till 90 dagar i Embassy Houses co-working space i centrala Malmö.

Internationella företag och investerare som är verksamma inom områden som cleantech, mobilitet, proptech och contech och som letar efter nya affärsmöjligheter utomlands kan nu dra nytta av ett kontor i Malmö. Företagen har möjlighet att kostnadsfritt och utan förpliktelser utforska ekosystemet för smarta och hållbara stadslösningar i Skåne. En möjlighet att utöka nätverk och komma i kontakt med andra företag i den sydligaste delen av Sverige.

Utöver Embassy House all-inclusive-tjänster erbjuder Invest in Skåne skräddarsytt stöd, till exempel introduktioner till potentiella samarbetspartners och lokala organisationer som uppfyller företagens specifika behov. Det finns också rabatterade hyror i möblerade lägenheter för längre besök över 30 dagar.

Den sydsvenska regionen Skåne är ett centrum för teknisk innovation och är starkt engagerad i att uppnå och överträffa de klimatmål som fastställts för 2030. Liksom många andra städer i Sverige har Malmö åtagit sig att bli en stad med noll nettoutsläpp 2030. Syftet med detta initiativ är att stödja företag, investerare och individer som är engagerade i att främja den gröna omställningen och som vill ansluta sig till en gemenskap som delar deras intressen och ambitioner i kampen mot klimatförändringarna.

 

Läs mer HÄR.

Till toppen