Utbyggnad av pappersterminalen i Kiel

I början av februari 2024 tog kammarmedlemmen SCA Logistics GmbH över den nya Schuppen 6 från Seehafen Kiel.

Det ursprungliga skyddet för sågat virke förvandlades till en modern lagerbyggnad för högkvalitativa, palleterade pappersprodukter. ”Med överföringen av de palleterade varorna till den nya Schuppen 6 med en yta på 6 500 m² kan vi ta en skräddarsydd lager- och hanteringslager för Iggesunds palleterade Paperboard i drift”, säger Jörn Grage, VD för SCA Logistics GmbH Kiel.

Dr Dirk Claus, verkställande direktör för SEEHAFEN KIEL GmbH & Co. KG säger: ”Vi är mycket nöjda med den positiva utvecklingen för SCA Logistics & Iggesund Holmen Paper AB i Kiel. Genom att med kort varsel skapa ytterligare toppmodern lagringskapacitet, som är anpassad till våra kunders krav, stöder vi aktivt trenden med ökande volymer även i hamnen.”

 

Kontakt: Jörn Grage, SCA Logistics GmbH, Ostuferhafen 22, 24149 Kiel Tel. +49 431 5560 3663

Till toppen