Kronprinsessa Victoria med längre bakgrund
 
Kronprinsessan Victoria närvarar vid Swedish-German Business Day

I år firar det svenska näringslivet i Tyskland ett jubileum: det Svenska Företagspriset i Tyskland delas ut för 20:e gången. Med anledning av detta har H.K.H. Kronprinsessan Victoria bekräftat sitt deltagande vid Swedish-German Business Day. Svenska Handelskammarens beskyddare kommer att närvara vid galamiddagen i samband med utdelningen av Svenska Företagspriset i Wiesbaden den 17 november.

”Det är en stor ära för oss att Kronprinsessan kommer till Företagspriset i år”, säger Thomas Ryberg, Svenska Handelskammarens president. ”Det understryker den viktiga roll som de tysk-svenska affärsrelationerna har för båda länderna.”

Swedish-German Business Day utgörs av Business Summit under dagen och prisutdelningen på kvällen. Under två decennier har Svenska Handelskammaren organiserat detta evenemang tillsammans med Business Sweden och Sveriges ambassad. Företag kan ansöka om det prestigefyllda priset fram till slutet av augusti i kategorierna stora företag, medelstora företag och newcomer på den tyska marknaden. Tyska företag kan också ansöka om priset för tyska investeringar i Sverige sedan 2021.

 

Presskontakt: Helen Hoffmann, Svenska Handelskammaren i Tyskland,
hoffmann@schwedenkammer.de, Tel.: +49 (0)40 6558740

Logo Swedish-German Business Day 2023

Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna

Till toppen