Kinnarps Showroom Köln
Medlemsföretag
Kinnarps öppnar nytt konceptshowroom i Köln

Kinnarps GmbH har öppnat ett nytt showroom på Clouth 104, en före detta fabrik i Köln-Nippes. Detta showroom är det första i Tyskland där Kinnarps nya temakoncept från Kinnarps kan upplevas.

Besök i showroomet likt en mässupplevelse

Besökare kliver genom en portal direkt in i Kinnarps temavärld. Där väntar inte bara ett brett utbud av produkter, det går även att upptäcka den svenska leverantörens koncept för inredningslösningar. Ett besök i showroomet känns lite som att vara på en mässa: kunderna leds genom rummen och upplever företaget Kinnarps och framtidens kontor.

Alla delar av framtidens kontor går att uppleva

Olika möjligheter till arbetssätt på visas upp i form av arbetsplatslösningar, konferens- och mötesytor samt kreativa projektområden. Dessutom finns det separata områden för viktiga delar av kontorsarbetet, som ergonomi och kreativitet, och man kan även utforska akustiska lösningar och användningen av olika färger.

Plats för inspiration och kreativitet

”Vi presenterar det nya Kinnarps-konceptet för första gången i Köln. Vår utställning ska vara en inspirerande och välkomnande mötesplats där vi erbjuder upplevelser, kunskap och samtal. En plats för inspiration och kreativitet. Även om vi skulle ha velat fira allt detta med våra kunder och samarbetspartners på lämpligt sätt, är vi glada att showroomet fortfarande är öppet för alla typer av besök. Försäljare är också välkomna och vi finns tillgängliga för råd. Vi ser fram emot ditt besök. Den stora invigningscermonin kommer vi att ta igen när det är möjligt igen”, försäkrar Commercial Director Dr. Jens Gebhardt.

Besökare välkomnas på plats av en inredningsarkitekt samt säljare, redo med tips och råd.

Kinnarps Showroom Köln

Kinnarps Showroom Köln

 

 

 

 

 

 

 

© Bilder: Kinnarps

Till toppen