Handelskammarens nya podcast
Få en inblick i medlemsföretagen

Långtråkigt i Lockdown:en? Inte med Kammaren – den 22 januari startar Handelskammarens första podcast, Kammarpodden. Det nya formatet gör det möjligt för medlemmar och intressenter att få reda på det senaste om medlemsföretagen, oavsett plats och tid. Urvalet varierar mycket. Få reda på mer om digital hälsa medan du joggar, ta hand om disken och hör samtidigt hur svenska företag underlättar patentutveckling eller lyssna medan du kör bil på hur 5G kommer att förändra våra liv i både Sverige och Tyskland i framtiden – i Kammarpodden får lyssnarna erfara, vad det svenska näringslivet i Tyskland för närvarande utgörs av och vad som arbetas med. Lyssnarna kan vänta sig intervjuer med representanter från spännande medlemsföretag i varje avsnitt. Kammarpodden finns tillgänglig på alla plattformar där poddar brukar finnas.

Lyssna på Kammarpodden här

Kammarpodden stöds av RYBERG-Consulting och Parkster.

Vi håller dig uppdaterad


Få information om Svenska Handelskammarens
evenemang och aktiviteter i din region!

 

Till toppen