Skandinavien i centrum av Nürnberg – Scandic Nürnberg Central

Sedan mars 2024 kan du njuta av komfort och gästfrihet på Scandic Nürnberg Central!

Tre minuter till välbefinnande! Så kort är promenaden från Nürnbergs centralstation till det nya hotellet i Scandic-koncernen – Scandic Nürnberg Central. Några steg ligger den pittoreska gamla staden.

Sedan början av mars kan besökare i Nürnberg nu övernatta med svensk känsla i något av de 311 eleganta och moderna rummen, studiorna och sviterna. Med sina två bastur och inomhuspool i wellnessavdelningen erbjuder Scandic Nürnberg Central möjlighet att koppla av och varva ner. För träning är fitnessområdet öppet för alla gäster, med modern utrustning och en yogastudio med imponerande panoramautsikt över staden.

Franken och världen möts i Scandics gastronomiska utbud. I Public Kitchen & Bar och i den avslappnade atmosfären i The Blend, en blandning av coffee shop och bar, kombineras traditionella klassiker med en internationell twist.

Scandic Nürnberg Central erbjuder även mötesrum och en balsal inredd med historiska detaljer. Catering med lokala produkter och högkvalitativ teknisk utrustning är ett alternativ för varje evenemang. Oavsett om det gäller kreativa workshops, konferenser under flera dagar eller ett stort företagsevent med upp till 800 gäster – på Scandic Nürnberg Central finns garanterat den rätta miljön. De tre mötesrummen och den eleganta balsalen kan kombineras på ett flexibelt sätt. Tillsammans med kreativa cateringlösningar som helt och hållet fokuserar på lokalitet och hållbarhet.

 

Bild: Scandic/scandichotels.de

Till toppen