Ralf Brümmer och Elin Keim valda till vice-presidenter

Ralf Brümmer, Country President Securitas Tyskland, och Elin Keim, Head of Legal & Compliance Parkster GmbH, utsågs till nya vice ordförande av styrelsen vid Svenska Handelskammarens årsstämma förra veckan. De ersätter den avgående vicepresidenten Detlef Jöhnk (SEB) och kompletterar presidiet, som också består av president Thomas Ryberg och vicepresident Dr Maria Wolleh.

Ralf Brümmer är Securitas Tysklands styrelseordförande. Sedan 1996 har han haft olika ledande befattningar inom Securitas Tyskland. Företaget erbjuder säkerhetslösningar för kunder i alla branscher och storlekar. Individuella skyddskoncept är exakt anpassade till kraven och tar hänsyn till användningen av den senaste tekniken. Med cirka 22 000 anställda är Securitas den största svenska arbetsgivaren i Tyskland.

Elin Krepper är en svensk affärsjurist med inriktning på svensk och tysk bolagsrätt. Hon är styrelseledamot i Svenska Handelskammaren sedan 2015 och representerar underorganisationen Junior Chamber Club. Hon är Head of Legal & Compliance på Parkster Deutschland GmbH. Sveriges mest populära parkeringsapp som digitaliserar parkeringsbiljetter finns i Tyskland sedan 2018.

”Vi är mycket glada över att kunna förstärka presidiet med Elin Keim och Ralf Brümmer”, säger Thomas Ryberg. ”Båda har ett bra nätverk i det svenskt-tyska näringslivet och tillför samtidigt nya perspektiv till vårt arbete.”

Till toppen