Mentorenprogramm
 
Nu öppnar ansökan till Mentorskapsprogrammet 2023/2024

I maj startar en ny upplaga av Svenska Handelskammarens mentorskapsprogram. Under ett helt år får utvalda Young Professionals möjligheten att lära från motiverade och högkvalificerade mentorer och vidareutveckla sina färdigheter. Dessutom erbjuder mentorskapsprogrammet en unik plattform för professionellt nätverkande i en inspirerande och svenskpräglad näringslivsmiljö.

Oavsett om det handlar om kommunikation, logistik eller teknik: årets mentorer erbjuder de sökande en mängd mentorskapsmöjligheter!

Årets mentorer är:

Malin Lidén, Vice President, Head of EMEA
Marketing Transformation Office

Malin är en pragmatisk och innovativ ledare som är känd för att utmana status quo. Hon är en aktiv influencer, talare och bloggare om ämnen som ledarskap, mångfald, innovation, community och digital marknadsföring.

Malin arbetar som Vice President of Transformation inom SAP Marketing där hon leder internationella team inom identifiering och testning av nya sätt att kommunicera och samarbeta med kunder, användare och influencers.

Charles Prussky, Managing DirectorPostNord logo

Charles Prussky är en erfaren och internationellt kunnig expert på logistick och SCM, som i egenskap av speditionshandläggare med DAV-examen och MBA har haft ansvarsfulla befattningar hos välkända varumärken i över 40 år.

2016 tog han över ledningen av PostNord Deutschland GmbH i Lübeck-Travemünde, ett 100% dotterbolag till Postnord AB.

Simone Settergren, Public Affairs LeadIkea_logo

Simone Settergren är ansvarig för Public Affairs på IKEA Deutschland. Hon är en del av Corporate Communication teamet och har en passion för alla typer av kommunikation. Hon har arbetat för IKEA i 14 år och varit ansvarig för PR-expansionen där under flera år. Dessförinnan tillbringade hon cirka tio år på kommunikationsavdelningen på ett stort försäkringsbolag och tillbringade sina första yrkesverksamma år på en kommunikationsbyrå.

Till toppen