Kick-starta din karriär som trainee

Svenska Handelskammaren erbjuder två unga, talangfulla studenter från Sverige möjligheten att arbeta som trainee under ett år på Handelskammarens kontor i Hamburg. Ansökan för de två platserna är öppen fram till slutet av januari.

Traineetåret möjliggörs genom generösa stipendier. Stipendierna ger möjlighet att fördjupa sig i de olika verksamheter som utgör Svenska Handelskammarens kärnverksamhet. Stipendiaterna får unika kontakter med representanter för det svenska näringslivet i Tyskland och därmed är det ett utmärkt tillfälle att utöka sitt eget nätverk. Stipendiaterna deltar i Handelskammarens arbete på alla områden, t.ex. medlemsaktiviteter, evenemangsplanering och kommunikation.

Mer information om traineeåret och hur du ansöker finns här.

Till toppen