Getinge_News_Experience_Center_2022
 
Getinge öppnar nytt Experience Center i Frankfurt am Main

Getinges nya Experience Center i Frankfurt am Main är en del av företagets pågående åtagande att samarbeta så nära som möjligt med, och stödja sina kunder och partners. Getinges Experience Center kommer att visa upp företagets omfattande portfölj av innovativa och hållbara lösningar för hälso- och sjukvård och biovetenskap.

 

”Under de senaste åren har vi utvecklat många nya sätt och möjligheter att interagera virtuellt med våra kunder och partner”, säger Carsten Blecker, Chief Commercial Officer på Getinge. ”Vi ser dock ett ständigt behov av att vara tillgängliga och nära våra kunder, att presentera våra produkter och lösningar, erbjuda utbildning och utbyta kunskap och idéer. I vårt nya Experience Center kan besökarna uppleva våra lösningar i deras verkliga tillämpning och lära sig mer om ny och avancerad teknik som kan bidra till att förbättra vården och arbeta inom life science-sektorn.”

Det nya Getinge Experience Center ligger i stadsdelen Gateway Gardens i Frankfurt am Main, nära den internationella flygplatsen, och är öppet för besökare på vardagar. Centret omfattar produktutställningsområden, utbildningslokaler och kontor.

 

Carsten Blecker: ”Före pandemin kom mer än 20 000 besökare till vårt tidigare center i Rastatt. Vi är mycket stolta över vår historia i Rastatt och över hur våra Experience Center har skapat mervärde för våra kunder genom åren och utvecklats till ett kunskapscentrum. Eftersom vi nu fokuserar på innovation och produktion av operationsbord och kardiopulmonell utrustning och hårdvara i Rastatt, är flytten av Experience Center till Frankfurt ett logiskt steg.”

 

Mattias Perjos, VD och koncernchef, Carsten Blecker, CCO, och Josef Hinterberger, VD DACH & BeNeLux på Getinge, kommer att leda programmet.

 

Mer om Getinge kan du läsa här

Till toppen