Språkfonden Business Sweden Berlin
 
Stärk dina affärsrelationer till Tyskland!

Nu har Svensk-Tyska Språkfonden öppnat ansökan till vårens stipendium för intensivkurser i affärstyska och tysk affärskultur. I år erbjuder Språkfonden både digitala kurser och en fysisk kurs i Berlin på olika nivåer, med start i maj vecka 18.

Kurserna kräver viss förkunskap i tyska men är ett perfekt tillfälle att fräscha upp och förbättra språket, samt lära sig mer om den tyska affärskulturen för att förstärka Ert bolag på den tyska marknaden. Stipendiet riktar sig till personer som använder tyska eller arbetar med tysktalande personer i sitt arbete. Om du vill förbättra dina språkkunskaper och förståelse för den tyska marknaden är detta en perfekt möjlighet för ert bolag!

Mer information om kurserna och hur du anmäler dig hittar du här: http://www.sprakfonden.nu/

Till toppen