Readly Fördermitglied
Medlemsföretag
Readly blir sustaining member i Svenska Handelskammaren

Svenska Handelskammaren välkomnar Readly som sustaining member. Som stödmedlem har Readly valt att vara en strategisk och trendsättande partner till Svenska Handelskammaren. Sustaining members bidrar i hög grad till kammarens utveckling med nya idéer och initiativ. Med sitt engagemang underlättar de den fortsatta utvecklingen av de traditionella affärsrelationerna mellan Tyskland och Sverige.

Readly är plattformen för digital läsning. Genom appen får användarna obegränsad tillgång till mer än 5 000 tyska och internationella tidskrifter och tidningar och kan läsa så mycket de vill. Den ursprungliga idén är att du ska kunna bära med dig allt digitalt, bekvämt och enkelt på ett ställe och ha oändliga valmöjligheter.

Som ett viktigt svenskt företag ser Readly en skyldighet och en möjlighet att vara närvarande i hela landet genom kammaren. Vi hjälper gärna till med detta: Som sustaining member presenterar vi Readly med logotypen på vår webbplats, i vår tidning Schweden aktuell och i alla våra digitala utskick kommer Readly från och med nu att visas tillsammans med de andra sustaining members.

Svenska Handelskammaren är en förening som lever av sina medlemmar. Som sustaining member kan Readly nu bidra med idéer och förslag och använda kammaren som en plattform.

”Vi har alltid uppskattat utbytet med andra företag och det särskilda interkulturella arbetet i Svenska Handelskammaren och med vårt steg att bli sustaining member vill vi ytterligare intensifiera vår del i detta. De gemensamma värderingar och uppgifter som förenar oss passar exakt in i det uppdraget Readly står för. Därför var det viktigt för oss att ta ännu mer ansvar där, särskilt som ett ungt digitalt företag med stolta svenska rötter och med Tyskland som vår viktigaste marknad.” (Marie-Sophie von Bibra, Global Head of Growth Operations & Head of Growth Non-English Markets (DACH/IT/SE/NL))

Till toppen