Laptop mit Dalahäst, Schwedenfahne und Blumenkranz
 
Lyckad start av Svenska Handelskammarens nya webbplats

Fredagen 25:e juni 2021 firades relaunchen av kammarens webbplats med en digital midsommarfika. Via plattformen gather.town kom det till och med upp lite av en riktig evenemangkänsla.

I början hölls deltagarnas nyfikenhet lite på sträckbänken. Efter en kort välkomsttal av Countrymanagern Helen Hoffmann och styrelsepräsidenten Thomas Ryberg kom först digitalagenturen HELDISCH, som genomförde webbplatsprojektet, till tals. Kammarmedlemmen rapporterade om projektet och samarbetet med kansliet.

I anslutning berättade Hans Jannö, som varit med längst i styrelsen, om kammarens tidigare år och hur Svenska Handelskammaren fick en webbsida. Jannö presenterade tidigare versioner av webbsidan och förklarade varför kammaren brukade sälja presentartiklar en gång.

Sedan var det äntligen dags: Teamet av kansliet presenterade den nya hemsidan och medarbetarna visade deras personliga favoritsidor. På så sätt fick deltagarna ett första intryck av den nya webbplatsen.

För att fördjupa detta hade i förväg en frågesport kring den nya webbsidan förberetts. Fantastiska priser kunde vinnas, som gör en fin sommardag ännu finare. Dessa sponsorades av kammarens sustaining member Vattenfall.

Och sedan kunde det firas midsommar. Det var dans omkring den virtuella midsommarstången, sång och mingel med de andra deltagarna. En runtomkring lyckad start av Svenska Handelskammarens nya webbplats!

Till toppen