Büroräume Stena Line Hamburg mit Blick aufs Dockland
 
Kammarnätverk par excellence – Kinnarps designar Stena Line´s nya kontor

Oavsett om det handlar om rådgivning, nya kontakter eller gemensamma projekt – kammarens nätverk är en fördel inom många områden! Så är även fallet när det gäller ett helt nytt kontor: Omfattande förändringar i koncernen och i arbetskulturen har fått vår medlem Stena Line att flytta sitt huvudkontor till Hamburg. Det nya tyska kontoret har en fantastisk utsikt över Elbe.

Ett kontor som speglar den svenska arbetskulturen och ledarskapet och samtidigt tar hänsyn till de djupgående förändringarna i verksamheten. Experten på kontorsinredning, Kinnarps, även  sustaining member i kammaren, följde denna resa med sin arbetsplatsanalys från Next Office® från planering till inredning av det nya kontoret. ”Under hela planeringsprocessen förstod Kinnarps omedelbart vad vi ville och behövde. Det var ett mycket samarbetsvilligt partnerskap ”, sammanfattar Ron Gerlach, VD för Stena Line i Tyskland.

Till toppen