// Webinar: Leading remote teams and successful online collaboration

WANN DIENSTAG, 31. MÄRZ 2020 // 12.00 uhr mez (11.00 uhr gmt)
WO ONLINE VIA ZOOM

ANMELDUNG
Bei Ihrer Anmeldung kreuzen Sie „SCC Member“ an und verweisen auf Ihre Mitgliedschaft in der SHK. Bitte laden Sie sich vor dem Webinar Zoom hier runter.

Die aktuelle Lage stellt viele Unternehmen vor Herausforderungen. Als Schwedische Handelskammer haben wir unsere Veranstaltungen frühzeitig abgesagt, um dazu beizutragen, diese Krise zu meistern. Bis mindestens Ende April werden wir nicht zu persönlichen Treffen einladen.

Es freut uns deshalb, zu einer neuen Form der Vernetzung und des Wissenstransfers einzuladen: In den nächsten Wochen bieten wir unseren Mitgliedern die kostenfreie Teilnahme an einer Webinar-Reihe an, die sich mit durch die Ausnahmesituation verursachten Fragestellen befasst.

Welcome to this webinar and Q&A on leading remote teams and successful online collaboration, featuring Nick Wright, Managing Director at Hyper Island and Gabriela Triffiletti, Learning Designer and Programme Leader for the Hyper Island Masters in Digital Management.

When remote work plans are put in place they tend to focus primarily on the technical side of supporting individuals. An equally important part of working remotely is redesigning all those in-person interactions for a greater, more purposeful digital experience. At this webinar, Nick and Gabriela will be sharing some top tips and tools for leading remote teams and supporting successful online collaboration and facilitation. It will draw on their experience of designing many remote experiences for clients and students, and training over 10,000 remote leaders to-date.

12.00 Welcome
12.05 Presentation
12.35 Q&A
13.00 End of webinar

ABOUT THE WEBINAR
Organised together with member businesses sharing their expertise with the SCC community, this brand new series of webinars highlight different aspects of operating and leading a business. The themes span from tax, accounting and law, to marketing, HR and cyber security, covering all aspects of running a business.

BOOKING INFORMATION
Please register for the webinar by using the booking form. The webinar is free of charge and open for all SCC and YP members. Upon registration, you will be sent information on how to connect to the webinar.

In cooperation with